Την Παρασκευή 29 Μαΐου δικάζονται οι πολίτες που υπερασπίστηκαν το πάρκο στα οικόπεδα ΧΡΩΠΕΙ στο Ν. Φάληρο μετά από αγωγή του Ομίλου Χαραγκιώνη

 

χρωπειΟ Πρόεδρος και η Γραμματέας του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέου Φαλήρου, πρωτεργάτες και οι δύο, του αγώνα για τα οικόπεδα ΧΡΩΠΕΙ, δικάζονται στον Πειραιά, μετά από αγωγή του  Ομίλου Χαραγκιώνη. Το αδίκημα των συμπολιτών μας είναι ότι κατήγγειλαν τον Όμιλο για την επιχειρούμενη τσιμεντοποίηση του πάρκου. Το «Λιμάνι της Αγωνίας» βρίσκεται με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στους δικαζόμενους ενεργούς πολίτες. Παλεύει μαζί τους, εδώ και χρόνια για τη δημιουργία του πάρκου υψηλού πρασίνου στα οικόπεδα ΧΡΩΠΕΙ. Καλεί τους πολίτες του Πειραιά αλλά και όσους άλλους αγωνίζονται στο Λεκανοπέδιο για τη διάσωση των ελεύθερων και πράσινων χώρων, την Παρασκευή 29 Μαίου 2009, στις 11.30 π.μ. στα δικαστήρια Πειραιά (Σκουζέ και Φίλωνος).

«Στο Παλιό Φάληρο, Αριστερά» αποφασίσαμε για την περίσταση να προβάλουμε την είδηση ως «Στο Φάληρο, Αριστερά» και καλούμε όλους τους Φαληριώτες να συμπαρασταθούν δυναμικά στον αγώνα των γειτόνων μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: