Τα σχόλιά σας

Η πειραματική έκδοση «Στο Παλιό Φάληρο, Αριστερά» προς το παρόν αναδημοσιεύει τις περισσότερες γενικές ειδήσεις επαγγελματιών δημοσιογράφων, με την ανοχή τους και πάντα με την αναφορά του μέσου. Γράψτε εδώ τα σχόλιά σας, τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις για να βελτιωθούμε ή προτείνετε το δικό σας θέμα που θέλετε να αναρτηθεί «Στο Φάληρο, Αριστερά».
Σχόλια μπορείτε να κάνετε και στο FORUM «Στο Φάληρο Αριστερά»

4 Σχόλια

 1. Πολύ καλή η θεματολογία και η προσπάθεια. Πως μπορώ να στείλω θέμα για να δημοσιευτεί;

 2. Μέχρι να οργανωθούμε καλλίτερα, υπάρχουν δύο τρόποι για να μας στείλετε μια δική σας ανταπόκριση:

  1. Από τα σχόλια εδώ. Το μειονέκτημα της μεθόδου είναι ότι χρειάζονται ορισμένες γνώσεις του wordpress για να επισυνάψετε φωτογραφίες ή άλλο υλικό

  2. Στο e-mail syndaktikiomada@gmail.com

  Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα την ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.

  Η Συντακτική Ομάδα «Στο Παλιό Φάληρο, Αριστερά»

 3. Δευτέρα 1 Μαρτίου 2011
  Πανευρωπαϊκή Γενική Απεργία

  Το Διαδίκτυο είναι χώρος έκφρασης, αναπαραγωγής και ενίσχυσης του ατομικισμού και του ναρκισσισμού ή μέσον συντονισμού της συλλογικής δράσης;
  Όλοι και όλες μαζί θα λύσουμε το πρόβλημα της κούρασης, της φτώχειας, της ανεργίας, της ανασφάλειας. Εμείς οι Παραγωγοί του τεράστιου και συλλογικά παραγόμενου κοινωνικού πλούτου επιθυμούμε, έχουμε ανάγκη να εργαζόμαστε λιγότερο, για να μην κουραζόμαστε, για να έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τους άλλους και τα Κοινά, για να δουλεύουμε όλοι και όλες!
  Επιθυμούμε, έχουμε ανάγκη έναν εγγυημένο ελάχιστο μισθό για όλους και όλες.
  Τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2011, σε ολόκληρη την Ευρώπη, δεν θα πάμε στη δουλειά, δεν θα πάμε στο σχολείο, θα σταματήσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε!
  Θα ξεκουραστούμε , θα παίξουμε, θα μαγειρέψουμε, θα περπατήσουμε, θα διαβάσουμε, θα απεργήσουμε!
  Θα κάνουμε μια πρώτη απόπειρα για

  ΤΡΙΑΝΤΑΩΡΟ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  μεταφράζουμε σε όποια γλώσσα μπορούμε,
  διαδίδουμε το μήνυμα-πρόταση με κάθε τρόπο

 4. Από την ιστοσελίδα μου http://www.equal-rights-greece.com προσφέρω αφιλοκερδώς βοήθεια με νομικές συμβουλές και με βάση τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Στρασβούργου) και του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, σε όσους βλέπουν τα ατομικά τους δικαιώματα να παραβιάζονται από το Κράτος.

  Δεν συνδέομαι με κόμματα, και το λάβαρό μου είναι η προστασία των ατομικών δικαιωμάτων, κάτι που δεν με κάνει να συμπλέω με υπάρχοντα κόμματα ή στερεότυπες ιδεολογίες.

  Μήπως μπορείτε να αναρτήσετε την ιστοσελίδα αυτή σε μια λίστα που έχετε;

  Έχω κάνει πολλές κρούσεις σε Οργανώσεις προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ακόμα και σε θέματα πολτικού ασύλου (λόγω προϋπηρεσίας μου σε ειδικό για το θεμα φορέα), αλλά είτε με έγραψαν στη λίστα τους και με ξέχασαν, είτε το τηλέφωνό τους ήταν για τα μάτια του κόσμου, είτε η προσφορά μου προστέθηκε σε εκατοντάδες αναπάντητες προσφορές εθελοντών, όπως είδα στις ιστοσελίδες τους. Στην Ελλάδα, όπως κατάλαβα, πρέπει να έχεις πολύ ισχυρό μέσο για να γίνεις δεκτός να προσφέρεις εθελοντικές υπηρεσίες.

  Πήγα και σε μια Λαϊκή Συνέλευσης Κατοίκων Νέας Σμύρνης. Τους τα είπα. Με άκουσαν.

  Εδώ και λίγο καιρό σταμάτησα να δίνω νομικές συμβουλές από την ιστοσελίδα μου. Με είχαν τρελάνει με τις ερωτήσεις για τις πιο απίθανες υποθέσεις για το πως θα πάρουν σύνταξη πρόωρη σαν των γυναικών ενώ είναι άντρες και τι επιχειρήματα να αντιτάξουν για να μην τους εφαρμοστεί ο νέος συνταξιοδοτικός νόμος. Τους απάντησα θεμελιωμένα, αλλά κουράστηκα.

  Μπροστά την κυριαρχούσα ιδέα να περιμένω να γεράσω και μέχρι να πεθάνω, να μην κάνω τίποτα στον τομέα που μπορώ να προσφέρω (νομικές συμβουλές σε θέματα προστασίας ατομικών δικαιωμάτων) έχετε καμία εναλλακτική πρόταση;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: