Έντυπη έκδοση

πρώτη σελίδα

Η προσπάθεια οργάνωσης μιας ηλεκτρονικής έκδοσης στο Παλιό Φάληρο, αποφασίστηκε από  ομάδα πολιτών που ενδιαφέρονται για τα κοινά και τα κινήματα της περιοχής.

Στόχος της πειραματικής αυτής δουλειάς είναι να οργανωθεί κατάλληλα και η αντίστοιχη έντυπη έκδοση που σχεδιάζεται να ακολουθήσει. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις όλων θα θεωρηθούν σαν συμβολή σε αυτή την προσπάθεια. Μπορείτε να στείλετε τις παρατηρήσεις, τα σχόλια ή και τα θέματα που σας ενδιαφέρουν να προβληθούν  «Στο Παλιό Φάληρο, Αριστερά» από την σελίδα «Τα Σχόλια σας» ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση: syndaktikiomada@gmail.com  

Γραφτείτε συνδρομητές για την δωρεάν έντυπη έκδοση «Στο Παλιό Φάληρο, Αριστερά»

Αν προτιμάτε μια παρουσίαση σε χαρτί των ειδήσεων «Στο Παλιό Φάληρο, Αριστερά», γράψτε μας ένα σχόλιο σε αυτή την σελίδα, φροντίζοντας να συμπεριλάβετε και την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στο αντίστοιχο κουτάκι  (δεν εμφανίζεται ποτέ δημόσια). Στο τέλος κάθε μήνα, μια εκτυπώσιμη περίληψη της ηλεκτρονικής εφημερίδας με τις σημαντικότερες ειδήσεις και άρθρα γνώμης στα Ένθετα, θα σας αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ στην ηλεκτρονική σας θυρίδα.

Δείγμα της μορφής όλων των σελίδων της εκτυπώσιμης «Στο Παλιό Φάληρο, Αριστερά» (χωρίς  περιεχόμενο ειδήσεων ) μπορείτε να «κατεβάσετε» από το Box file στην δεξιά στήλη ή κανοντας κλικ στην πιο πάνω εικόνα του σχεδίου της πρώτης σελίδας της «εντυπης» έκδοσης. Και για την έντυπη έκδοσή μας, τα σχόλιά σας μας είναι πολύτιμα.

Η Συντακτική Ομάδα

think before you print

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: